Hulpmateriaal ingezet voor zorgverhuizing De Hoogstraat Utrecht

Zorgverhuizing

Door gebruik te maken van hulpmaterialen van Varodarent heeft de zorgverhuizing van Revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht soepel kunnen verlopen.

Utrecht

Afgelopen jaar heeft de zorgverhuizing van Revalidatiecentrum De Hoogstraat uit Utrecht plaatsgevonden. Tijdens deze projectverhuizing werd gebruik gemaakt van kunststof meterbakken en ander duurzaam verhuis-hulpmaterialen van Varodarent.

Renovatie

Het revalidatiecentrum heeft zich eerst in het voormalig Ziekenhuis Overvecht tijdelijk gevestigd, omdat het pand aan de Rembrandtkade toe was aan een grootschalige renovatie. Het gebouw aan de Rembrandtkade is voor de renovatie zo goed als afgebroken.

Zorgverhuizing afgerond

Inmiddels is het project met zowel patiënten-verhuizing als de hele verdere zorgverhuizing afgerond en zijn alle materialen van Varodarent weer retour. 

Schoon, neutraal en traceerbaar

Het voordeel van het gebruik van de verhuismaterialen van Varodarent is dat deze schoon, neutraal en traceerbaar zijn. De materialen worden gereinigd, hebben geen reclame en zijn voorzien van een unieke RFID-tag. Daarmee is exact helder hoeveel items er ons warehouse verlaten en hoeveel er weer retour komen. Menselijk tellen is daarmee ondergeschikt geworden.