"Warme" opening Steunpunt Noord

Steunpunt Noord in Leeuwarden is officieel geopend. Onder het genot van broodjes en warme soepen werden de verhuismaterialen getoond en werd in een presentatie uitgelegd wat de voordelen zijn van het huren van verhuismaterialen bij Varodarent.

RFID getagd materiaal

Verhuismateriaal van Varodarent is voorzien van een tag, een RFID-code. Zodra verhuismateriaal, zoals een meterbak, hondje, rolcontainer of duurzame kantoorbox (DKB), uit de warehouse gaat, wordt deze gelezen aan de poort. Daarmee is exact helder naar welke klant hoeveel verhuismateriaal gaat. De klant, verhuisbedrijf, transportbedrijf of facilitair bureau, kan inloggen op de website van Varodarent en zo zien wat er totaal uit staat bij de klant.

Steunpunt Noord Leeuwarden

Het huren van verhuismateriaal van Varodarent kan op elk moment van de dag. Varodarent heeft inpandig bij Bandsma Bultje Top Movers een grote voorraad aan verhuismaterialen  en kan 24/7 besteld worden.

Foto: E.J. Wolthuizen en zoon Bart Worthuizen

Contact

Heeft u te weinig materiaal voor uw verhuizing of wilt u een calculatie op maat voor uw verhuisproject? Neemt u dan contact op met het Varodarent-team:

0297-514014 / verhuur@varodarent.nl / twitter @varodarent