Het belang van een verzekering bij de verhuur van verhuismateriaal

Bij Varodarent is het mogelijk om allerlei professionele transportmiddelen te huren. Hierbij kan worden gedacht aan verhuismaterialen zoals rolcontainers, laadperrons, elektronische traplopers en steekwagens. Het is daarbij wel van belang dat de huurder te allen tijde zorgdraagt voor een verzekering tegen diefstal en schade.

Verzekering bij transportmaterieel

Bij een zakelijke verhuizing van bijvoorbeeld een kantoor of magazijn worden al gauw tientallen verschillende middelen gebruikt om materiaal professioneel en veilig te vervoeren. Dit transportmaterieel kan voor een korte of langere periode bij Varodarent worden gehuurd.

Het gebruik van het materieel en het laden en lossen van deze goederen geschiedt op risico van de huurder. Om die reden is het van belang dat een huurder een verzekering afsluit die diefstal, verlies en schade van het huurmateriaal tijdens een verhuizing dekt. Op deze manier voorkomt de huurder onnodige extra kosten van onderhoud, vervanging of herstel van het materieel. Varodarent kan per (verhuurd) onderdeel aangeven wat de waarde is, zodat er een nauwkeurige verzekeringspremie kan worden berekend.

Ingecalculeerde verzekering bij transport

Tijdens een professionele verhuizing kunnen er ook verschillende diensten worden gehuurd. Hierbij gaat het met name om transportmiddelen zoals speciale liftvoertuigen en aanhangers. Deze voertuigen worden verzekerd via Varodarent, de vooraf berekende premie wordt vervolgens doorberekend aan de huurder, zodat dit niet zelf hoeft te worden geregeld.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Varodarent aanbiedt? Vraag dan gerust om meer informatie via onze contactpagina.