Verhuismateriaal voor Naturalis

Voor een unieke projectverhuizing van Natruralis te Leiden heeft Varodarent verhuismateriaal aangeleverd. Dit is gebeurd voor een relatie die de verhuizing van Naturalis Leiden heeft verzorgd. Tijdens dit mooie project moest een deel van de collectie, onder andere bestaande uit dinosaurussen verplaatst worden. Voor deze verhuizing is gebruik gemaakt van verhuismateriaal van Varodarent. Dit project omvatte niet alleen een historische vracht, maar ook de inbreng van ons verhuismateriaal voor zo’n verhuisproject is net zo historisch voor Varodarent. Een enorme eer gezien het grote belang van een professionele afhandeling van deze verhuizing.

Professioneel verhuismateriaal

Een verhuizing van Naturalis vereist veel zorg en nauwkeurig werk, waardoor professioneel verhuismateriaal noodzakelijk is. Voor deze ontzettend kostbare en zorgdragende verhuizing bij Naturalis zijn onder andere de volgende verhuismaterialen ingezet om dit project tot een geslaagd einde de brengen:

Met deze verhuismaterialen is het de relatie (en dus ook Naturalis) gelukt om de historische vracht op succesvolle wijze naar een andere locatie te verhuizen.

Bent u geïnteresseerd in het verhuismateriaal van Varodarent?

Staat u voor een zakelijke verhuizing en bent u op zoek naar professioneel verhuismateriaal? Neem vrijblijvend contact op met Varodarent via verhuur@varodarent.nl of neem telefonisch contact op via 0297 – 51 40 14. Onze experts denken graag met u mee en samen kijken wij naar de mogelijkheden en komen we tot een oplossing op maat.