De ICT-verhuizing zonder problemen dankzij specialistische materialen van Varodarent

De verhuizing van alle ICT-toebehoren verloopt anders dan de verhuizing van de bureau’s waar deze computer op staan. Dit is logisch natuurlijk, een computer en alle apparatuur binnenin is een stuk gevoeliger dan dat lompe bureau. Daarom biedt Varodarent verschillende verhuismaterialen speciaal voor de ICT-verhuizing, bijvoorbeeld:

Alle producten zijn zo gemaakt dat de kans op schade van ICT-toebehoren tot een minimum beperkt wordt.

Glasfiber rijplaat

Een glasfiber rijplaat geeft geen stof af en is daarom de enige rijplaat die geschikt is voor het vervoer van stofgevoelige apparatuur. Ook zorgt de plaat ervoor dat schokken gedempt worden.

Serverheffer

Een serverheffer is het ideale middel om servers uit en in hun rack te krijgen. Normaliter zou dit met 2 man moeten gebeuren op een Arbo onverantwoordelijke manier. Dankzij de serverheffer is dit klusje met 1 man makkelijk te klaren.

Serverrackheffer

Dankzij de serverrackheffer is het verplaatsen van de serverracks eenvoudig. Niet alleen serverracks, maar ook brandkasten, kluizen en (archief)kasten kunnen perfect verplaatst worden met de heffer.

Elektrische traploper

Een elektrische traploper of trapklimmer is onmisbaar als het gaat om het veilig vervoeren van zware apparatuur in een gebouw zonder lift. Kopieermachines, kasten en andere zware goederen gaan moeiteloos de trap op met zo’n 9 tot 10 treden per minuut.

ICT Steekwagen

Deze steekwagen is ideaal voor het verplaatsen van serverkasten of vitrinekasten. Vooral handig bij hoge kasten in lage ruimtes of kozijnen. Dankzij de luchtbanden is de steekwagen ook nog eens schok dempend.

Interesse in één van deze verhuisproducten? Neem contact met ons op of bestel ze online op de website.