FEESTELIJKE LUNCH & OPENING STEUNPUNT ZUID

Steunpunt Zuid in Eindhoven is afgelopen vrijdag 6 oktober 2017 officieel geopend. Onder het genot van koffie, een heerlijke lunch en uiteraard een warm worstenbroodje zijn de bezoekers getrakteerd op een feestelijk onthaal. In een uitgebreide presentatie en demonstratie van de traploper is uitgelegd wat de voordelen zijn van het huren van verhuismaterialen bij Varodarent en wat er met RFID allemaal mogelijk is.

RFID getagd materiaal

Verhuismateriaal van Varodarent is voorzien van een tag, een RFID-code. Zodra verhuismateriaal, zoals een meterbak, hondje, rolcontainer of duurzame kantoorbox (DKB), uit een warehouse gaat, wordt deze gelezen aan de poort. Daarmee is exact helder naar welke klant hoeveel verhuismateriaal gaat. De klant, verhuisbedrijf, transportbedrijf of facilitair bureau kan inloggen op de website van Varodarent en zo zien wat er totaal aan materiaal uit staat. Alle mutaties zijn direct zichtbaar op de hoofdlocatie van Varodarent in Uithoorn.

Steunpunt Zuid in Eindhoven 

Het huren van verhuismateriaal van Varodarent kan heel eenvoudig en de hulpmaterialen zijn nu ook in het zuiden makkelijk bereikbaar bij Meta Verhuizingen, Flight Forum 3550, 5657 DW te Eindhoven.

Contact

Benieuwd naar informatie, advies of een voorstel op maat?
Neem dan contact op met het Varodarent-team:
+31(0)297-514014 / verhuur@varodarent.nl / twitter @varodarent