Duurzaam verhuizen, waarom?

Duurzaam dit, duurzaam dat. Duurzaam wordt steeds belangrijker. Ook verhuizen kan tegenwoordig duurzaam. Maar waarom zou u duurzaam willen verhuizen? Dat is simpel. We leven in een tijd waarin we zuinig moeten zijn op alles. Gas en olie, het raakt allemaal op. Dit zijn wel dingen die we toch vaker gebruiken dan u zou denken. Plastic boxen waarmee wordt verhuisd bijvoorbeeld, worden van olie gemaakt. Als dat opraakt, dan kunnen we alleen nog maar werken met gerecycled plastic. Dat is natuurlijk geen ramp, want we hebben al zoveel plastic dat het niet nodig is om nog meer te maken. Die olie kunnen we beter voor andere dingen gebruiken. Gerecycled plastic gebruiken is veel duurzamer.

Hoge kwaliteit materialen

Buiten dat duurzame spullen beter zijn voor het milieu, zijn ze ook vaak van betere kwaliteit. Dat komt omdat er in het maken van duurzame producten meer tijd wordt gestoken. Bovendien kunnen alleen de beste producten steeds weer opnieuw worden gebruikt. Als u dus gebruik maakt van duurzaam verhuisbedrijf, weet u al zeker dat de spullen van de beste kwaliteit zijn. Daarom zorgt Varodarent ervoor dat de materialen voor verhuur en verkoop duurzaam zijn.

Duurzaam verhuizen, hoe dan?

De vraag hoe u duurzaam kunt verhuizen is snel beantwoord. Iets waar u bijvoorbeeld op kunt letten is het FSC-logo. Deze groep zorgt ervoor dat bossen kunnen voortbestaan door niet massaal alles te kappen. Ook is het papier en karton 100% recyclebaar, er wordt dus niets verspild. De hondjes en meubelrollers zijn bijvoorbeeld voorzien van een FSC-logo. Ook de kartonnen verhuisdozen zijn voorzien van een FSC-logo.

Verantwoord verhuizen met Varodarent

Als we gaan kijken naar bijvoorbeeld het plastic, dan zien we ook dat Varodarent duurzaam bezig is. Als u gaat kijken bij de plastic verhuisbox, ziet u dat de materialen duurzaam zijn. Dat betekent dat het van gerecycled plastic is gemaakt. Ook de verrijdbare groot volume bak is van deze duurzame materialen gemaakt. Allemaal kleine factoren die meespelen bij het duurzaam verhuizen. En zo ziet u maar weer, het is een stuk eenvoudiger dan u had gedacht. Heeft u vragen of interesse in een verantwoorde verhuizing? Neem gerust contact met ons op.