Zo veel verhuisdozen!

Wie gaat verhuizen weet dat het een hele klus is. Wat pakt u nu in? Wat pakt u op het laatste moment in? Maar waar stopt u het in? In verhuisdozen natuurlijk, antwoordt iedereen dan. Die hebben bewezen tijdens een verhuizing erg handig te zijn. Ten eerste zijn ze goedkoop. Ten tweede zijn ze praktisch om dingen in op te bergen en terug te vinden, omdat u ze systematisch kunt labelen. En wat veel mensen vaak vergeten, is dat verhuisdozen ook erg sterk zijn in vergelijking met andere dozen.

De eigenschappen van verhuisdozen

Wat is de belangrijkste eigenschap van een verhuisdoos? Dat het sterk in elkaar zit. Maar wat maakt een verhuisdoos nou zo sterk? Dat is de opbouw van het karton. Karton is samengesteld uit platte lagen, met daar tussenin golvende lagen. De golvende laag zorgt ervoor dat alle krachten worden verdeeld. Samen met de handige insteekkleppen is plakband overbodig. Wel zo vriendelijk voor het milieu. Wat ook vriendelijk is voor het milieu, is dat al het karton dat Varodarent voor de verhuisdozen gebruikt FSC gecertificeerd is. Dat betekent dat het 100% recyclebaar is.

Heb ik genoeg verhuisdozen?

De hoeveelheid dozen die nodig zijn, is soms moeilijk in te schatten. Eerst kijkt u naar uw woning. Woont u bijvoorbeeld in een eenkamerwoning, dan heeft u waarschijnlijk tien tot vijftien dozen nodig. Woont u in een vrijstaande woning? Dan heeft u waarschijnlijk meer spullen, dus heeft u meer dozen nodig. Ongeveer 100. Dan kijkt u naar de hoeveelheid mensen in uw huis. Woont u met uw partner in een appartement, dan rekent u het beste op 40 dozen. Voor een gezin in een eengezinswoning zijn meestal rond de 80 dozen nodig. Dan heeft zelfs het speelgoed een plekje.

Verhuisdozen bij Varodarent

Wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen voor, tijdens en na de verhuizing. Verhuisdozen bestellen is daarom uiterst eenvoudig bij Varodarent, want een zorgeloze verhuizing is veel gezelliger. Interesse in verhuisdozen of verhuisadvies? Neem gerust contact met ons op.