Nieuwjaarsontmoeting Steunpunt Oost

Eind januari heeft Varodarent steunpunt Oost officieel in gebruik genomen. Het was beslist een hartelijk ontvangst op de Delta 51 in Arnhem door de broers Richard, Brian en Scott Bakker van Vlotweg. Na een openingswoord was er voor de klanten en relaties tijd voor product informatie en netwerken. GOEDE SERVICE IS BELEVING!

RFID getagd materiaal

Verhuismateriaal van Varodarent is voorzien van een tag, een RFID-code. Zodra verhuismateriaal, zoals een meterbak, hondje, rolcontainer of duurzame kantoorbox (DKB), uit een warehouse gaat, wordt deze gelezen aan de poort. Daarmee is exact helder naar welke klant hoeveel verhuismateriaal gaat. De klant, verhuisbedrijf, transportbedrijf of facilitair bureau kan inloggen op de website van Varodarent en zo zien wat er totaal aan materiaal uit staat. Alle mutaties zijn direct zichtbaar op de hoofdlocatie van Varodarent in Uithoorn.

Steunpunt Oost Arnhem 

Het huren van verhuismateriaal van Varodarent kan heel eenvoudig en de hulpmaterialen zijn nu ook in het Oosten makkelijk bereikbaar bij Voltweg Top Movers, Delta 51 in Arnhem.

Contact

Benieuwd naar informatie, advies of een voorstel op maat?
Neem dan contact op met het Varodarent-team:
0297-514014 / verhuur@varodarent.nl / twitter @varodarent