SmartVerhuismaterialen huren

Bij Varodarent zijn uw mogelijkheden met betrekking tot verhuis-materiaal huren groots. Varodarent denkt graag met u mee over de beste oplossing voor uw verhuizing.

Archief verhuizing

Bij uw archiefverhuizing zijn onze speciale afsluitbare meterbakken ook wel archiefbakken,  onmisbaar. De afsluitbare meterbak kan worden verzegeld, voor de waarborging van vertrouwelijke dossiers. In ons assortiment hebben wij tevens meubelhondjes, diepladers en rolcontainers.

Smartbox: bouwsteen voor uw tijdelijke archiefkast

Onze nieuwste aanwinst heet de smartbox. De smartbox is een meterbak met open zijkant. Hierin worden draagstangen geplaatst waarmee hangende archiefmappen moeiteloos kunnen worden verhuisd. Door de open zijkant blijft uw archief tijdens de verhuizing toegankelijk. Meerdere gestapelde smartboxen op een XL meubelhondje vormen samen een tijdelijke archiefkast.

Computer verhuizing

Voor een computerverhuizing beschikken wij over computerbakken welke gebruikt worden voor een complete computerconfiguratie. De computerbak is ook als afsluitbare computerbak verkrijgbaar. Tevens beschikken wij over serverrackheffers, serverheffers, speciale rijplaten en computerbakwagens welke speciaal ontwikkeld zijn voor computerverhuizingen.

Kantoor verhuizing

Als u een kantoorverhuizing gaat doen is een plastic verhuisbox (DKB) ideaal. Een plastic verhuisbox is duurzaam en vervangt kartonnen verhuisdozen. Deze verhuisbox hoeft in tegenstelling tot de verhuisdoos niet gevouwen te worden, daardoor zeer gebruiksvriendelijk en verhoogt het gemak bij het inpakken.
Al ons verhuismateriaal is van duurzaam gerecycled materiaal gemaakt, weerbestendig en praktisch in het gebruik.

Magazijn verhuizing

Voor magazijnverhuizingen leveren wij rolcontainers, groot volumebakken (magazijnboxen), magazijn archief containers (veilingkarren), pompwagens, steekwagens, meterbakken, meubelhondjes etc.

RFID

Al ons verhuismateriaal is getagd door middel van RFID. Onze meubelhondjes, verhuisbakken, rolcontainers etc. zijn traceerbaar. RFID reduceert het zoekraken van verhuismateriaal tijdens verhuisprojecten. 

Lees meer over Efficiency & RFID in de verhuurmarkt 

Klik hier en bekijk ons complete assortiment verhuismaterialen.